2013-09-27

Aina positiivinen puolikas

En tiedä minkä vuoksi olen kuvitellut, että hilloa ja mehua tehdessä aina menee tasan.
Ei aina mene tasan, ei ainakaan minun mehuni tai hilloni.
Mutta huoli pois, iloitsen ylijäämäpuolikkaastakin. Onhan se aina puolipurkkia enemmän.


Olen tehnyt tämän vuoden aikana enemmän hilloa kuin koko elämäni aikana yhteensä. 
Olen oppinut mitä ei pidä tehdä, olen myös oppinut mitä pitää tehdä lisää.
Ainakin kannattaa ostaa torilta mustikoita (koska niitä ei takapihalla kasva), odottaa yhä vaan syntyvää karhunvatukkasatoa kypsyväksi. Sekoittaa nämä marjat samaan kattilaan, "kypsentää" tilkassa vettä, lisätä vähän sokeria ja puristaa pikkuruisen sitruunaa ja keittää. Mutta muista varata marjoja paljon, sillä tämä on herkkua puuron kanssa. 

Ei kommentteja: