2013-08-05

Kukkakaupoilla

Se alkoi heti muutettuani omilleni, oman parvekkeen saatuani ja oman ikkunalaudan. Kukkia piti saada. Ja hienoja kukkapurkkeja. Piti olla vihreää joka puolella ja vähän väriä, mieluiten jokaisessa pikkuruisessa huoneessa. Ja jos ei muuta niin välillä piti päästä tunnelmoimaan ja vaan suunnittelemaan miten jonain päivänä on viherpeukalo poistunut keskeltä kämmentä ja kasvanut omalle paikalleen.



Pitkään pohdin, että mistä ihmiset täällä ostavat kukkansa. Torilla niitä myydän joo, mutta pakko kai täällä on olla ihan oikeita kukka-/puutarhakauppojakin. Ja sitten eräänä päivänä kävelin. Kävelin ensin kahville keskustaan, poikkesin torille ja jatkoin kävelyä vähän vielä. Ja löysin Homebase nimisen kaupan. Ja sieltähän löytyi puutarhaosasto. Löytyi tomaatin taimille kunnon kukkaruukut.


Löytyi taimia jos mihinkin tarpeeseen. Löytyi kukkia, ravinneliuoksia, vaikka mitä! No, ne puutarhatontut saavat sinne kauppaan jäädäkin, mutta kyllä mä vielä sieltä jotain käyn hakemassa...viimeistään ensi kesänä. Tai ainakin käyn siellä taas ensi kesänä tunnelmoimassa odottaessani viherpeukaloni kehittymistä.

Ei kommentteja: