2011-02-13

Julkkispongaus

Eilen läheisellä asemalla näin hänet


Hän on Ichiro Suzuki. Japanin kuuluisimpia - ellei jopa kuuluisin - baseball pelaaja. Niittänyt mainetta ilmeisesti ihan Jenkkilässäkin.

Vajaa vuosi sitten minulle naurettiin, hymähdeltiin kun en tiennyt tätä tyyppiä ja nyt olen hänet jo nähnyt livenäkin. Valitettavasti kameraa ei ollut mukana, niin ei saanut nappastua kuvaa. Mutta siihen hän oli tullut aseman eteen treenaamaan vähän lyöntejä :)

5 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Aika hyvin. Se, että tunnistit hänet. Minä en (tietenkään) ole hänestä koskaan kuullutkaan, mutta enpä ole kenestäkään muustakaan baseball-pelaajasta...urheilu ei ole vahvinta aluetta.

Uusi Aamu kirjoitti...

Kirjailijatar,
No mulle selvisi jossain kohtaa, että se mies, joka on kaikissa mainoksissa on se kuuluisa pelaaja. Ja kun näin tämän miehen, en tietenkään muistanut sitä nimeä enää, se piti googlata :)

Maija kirjoitti...

Vau, siistii! Ichiro ja Seattle Mariners on kyllä mun suurimmat suosikit ikinä, heti Hokkaido Nippon Ham Fightersien jälkeen. Eli fingers crossed ite törmään tälläsenä baseball-hulluna Yu Darvishiin jossain välissä!:D

Elisabeth kirjoitti...

Wikipedian mukaan pelaisi edelleen Seatlesissa. Baseball taitaa olla iso juttu Japanissa ja silloin kun me asuttiin Bostonissa palkattiin Boston Red Sox:hin Japanilainen vahvistus todella isolla rahalla. Muistaakseni hän ei kummiskaan sitten pelannut niin hyvin, mutta aika moinen julkkis kaverista tule :D

Uusi Aamu kirjoitti...

Maija,
Ilmeisesti tuolla on tapana tuollaisia esittäytymisiä tehdä, ainakin youtubesta huomasin, että jokunen video oli otettu. Eli uskoisin (ja ainakin toivon) sulla olevan onnea :)

Elisabeth,
Juu onhan se iso juttu täällä. Vähän sama kuin jääkiekko Suomessa. Tosin eipä ne juuri mitään jääkiekosta sitten tiedäkään...no lajin sentään :) Mun tietämys baseballista on yhä hyvin minimaalinen, vaikka välillä sitä pienen vilahduksen näkee tv:stä..ehkä pitäisi vähän pidempiä vilauksia katsoa :)