2011-02-24

Bear Bond Espresso

"Tokion parasta espressoa!" mainosti joku jossain kahvilablogissa joskus. No tottahan toki siellä oli käytävä ja näin matka suuntasi Shimokitazawan asemalle ja sieltä sitten suunta pohjoiselta exitiltä kahvilaan.
Eikä se blogin kirjoittaja ihan väärässä ollut, herkkua oli! Japanilaiset juovat kahvia ja Starbuckseja täällä on joka kulmassa. Vaikka Stabasta saakin namia soijalattea, ei se silti vedä vertoja tälle vasta jauhetulle herkulle. Ja on siellä sen verran tullut käytyä, että kasvot ovat jääneet jo kahvilan pitäjien mieliin :)

Paikka on todella suosittu ottaen huomioon sen, että sisälle mahtuu max.10 ihmistä istumaan, eikä siellä ole myynnissä lainkaan kahvileipää. Aina viikonloppuisin sinne on jonoa, kesäisin vielä pidempi. Onneksi sieltä saa lattet myös mukaan ja kesäisin tietty jäillä :)

Lisää infoa paikasta löytyy http://www.bear-pond.com/. Nykyään paikassa ei saa ilman lupaa ottaa kuvia, mutta nämä kuvat on napsastu ennen kuin sellaista kieltoa tuli...lienenkö tehnyt nyt väärin kun olen ne julkaissut...

2 kommenttia:

Suveliina kirjoitti...

Hmm soijalatte kuullostaa hyvälle. Hong Kongissa maistetty green tea latte jäi kyllä hivelemään makunystyröitä. Antoisia lattehetkiä ja viikonloppua odotellen!

Uusi Aamu kirjoitti...

Suveliina,
Se on herkkua! Siihen voi jäädä ihan koukkuun! :) Kuulemani mukaan esim. Saksassa ei samainen soijalatte maistu lainkaan niin herkulliselta...niillä on varmaan joku salainen koukuttava resepti täällä :) Hauskaa viikonloppua sinullekin!