2014-01-02

2014 - the year of horse

Kova tavoitteeni oli viime vuoden puolella käydä kaikki kuvani läpi. Tarkoituksenani oli kartoittaa mitkä tarinat ovat jääneet kertomatta ja vihdoin valmistella kuvaprojektiani nimeltä "Sähköiset kuvat paperikuviksi ja kansioon". Osoittautui kuitenkin suuremmaksi projektiksi kuin olin kuvitellut... Kuvia on kiireessä, reissun päällä siirretty koneelle, kameroita on parhaimmillaan ollut käytössä kolme (?!) ja lisänä vielä kännykkä. 

Onneksi nyt on kuitenkin jälleen vuosi aikaa saada ne kuvat käytyä läpi. Katsotaan miten pitkälle projektissa päästään. Mutta sen suurempia tarinoita ei tälle vuoden ensimmäiselle päivällä siis vielä löytynyt. Muistoissa kostui silmät ja katosivat sanat.

Tapahtuipa siis vuosi sitten: 
Aurinko paistoi kauniisti ja kuulaasti aamusta lähtien.

Oli mitä täydellisin päivä pitkälle kävelylle ihmettelemään uuden asuinpaikkamme lähinurkkia. Niin paljon luontoa, niin vähän korkeita rakennuksia, niin vähän ihmisiä, peltoa silmän kantamattomiin, eläimiä...

Nyt on vuosi täällä siis takana. En tiedä montako on edessä, mutta toivon vuoden ensimmäisen teekuppivalintani antavan suuntaa vuodelle...

Itselleni on uudelle vuodelle suuntaviivoja enemmän kuin tarpeeksi pohdittuna... Mitenkäs siellä?  
Niin tiesittekös muuten, että tämä uusi vuosi on hevosen vuosi?


Hyvää, onnen täyteistä uutta vuotta 2014!!!
Annetaan sen kirmata villihevosen tavoin harja hulmuten, varsan uteliaisuudella, mutta kuitenkin sellaisella tietyllä hevosen jylhyydellä ja rauhallisuudella. 
Kopotikop, nautitaan!

Ei kommentteja: