2014-01-31

Pussukasta ulos kasvanut?

En tiedä milloin tässä näin kävi ja miksi tai olenko vielä ihan edes valmis tähän, mutta kun nämä kaksi sanoivat sopimustaan irti yhteisen 10 vuoden käyttöiän jälkeen tuli mieleeni ajatus ikuisesti kestävästä, nahkaisesta ja ehkä aavistuksen aikuismaisesta.


Nämä kaksi ovat kulkeneet mukanani tosiaan 10 vuotta ja toinen jopa on ollut ryöstön kohteena ja löytynyt puolta vuotta myöhemmin hylättynä metsästä. Kumpikin ovat palvelleet paremmin kuin hyvin ja kun vielä keksi ostaa vielä pienemmän pussukan kolikoille, on tyytyväisyys 100% luokkaa. Kuitenkin ikä ja kaikki laukkujen pohjalla pyörityt vuodet, alkavat haurastuttamaan hyvääkin tuotetta. Ja kun aloin lukemaan kuittejani aukaisematta koko pussukkaa, ymmärsin, että uuden aika on koittanut.


En tiedä miten pitkään menee tottua nahkaisuuteen ja tällaiseen virallisuuteen. En myöskään tiedä, että onko tämä yhtään sen kestävämpi vaihtoehto, mutta annetaan sille mahdollisuus. Ainakin löysin kooltaan ja väriltään juuri sellaisen, jota olen kaivannutkin. Ihmettelen tosin, että mihin nykylompakoissa laitetaan kolikot? Niitä kuitenin on, mutta missään ei tunnu olevan sellaista kunnollista kolikot sisällään pitävää kolikko-osiota. Paitsi sitten niissä valtavissa, pienen kassin kokoisissa.


Ostin ainakin paikallista, jos ei muuta positiivista löydy. Marimekon pikkukukkaro kulkee mukana yhä kolikoista huolta pitäen. Ja taitaa sellainen huoleton pussukka kuitenkin olla pakko hommata, ainakin kesäksi ;)


Millaisia kukkaroihmisiä siellä ollaan?

I have used Marimekko's purses for 10 years but lately realized that if you're able to see into your purse without opening it, it's time to buy new one. And this time I tried something new. Even though, I'm not sure if I'm ready for this leather, adult-like look just yet. Well, I think I have to buy one Marimekko purse for summertime when nothing is so serious.  

Ei kommentteja: