2014-01-24

Jatkopalat

Näin talvisin lämpimänä pysyminen on tärkeää ja kaikki siihen pyrkivät. Olen ollut tätä mieltä jo pitkään, että on hölmöä palella kun vaatteet on keksitty ja niiden fiksulla käytöllä välttyy kylmältä. Japanissa tosin huomasin kuinka pienillä asioilla voi olla iso vaikutus.


Japanista on mahdollisuus ostaa mm. tällaisia trikoisia putkiloita, jota laitetaan paitojen alle, siten että ne tulevat tavallaan paitojen jatkoksi vyötäröalueelle. Usein itselläni ainakin alaselkään vetää ja se tuntuu kylmältä, saatikka sitten niillä, joilla ei paita housujen kauluksen yli ylläkään. Tällaiseen kun käärii keskivartalonsa niin pysyy taas vähän lämpimämpänä. Nämä olen saanut kavereilta lahjaksi ja ostanut itse, mutta toki tällaisen voi tehdä itsekin jostain vanhasta tyköistuvasta topista.

I think during the winter time there's nothing worse than a too short shirt or the cold air getting under your shirt. This is an easy way to keep yourself warm during this cold winter season. Or at least your lower back stays warmer. It kind of makes your shirts longer and a cold air doesn't get that close to you. These are from Japan but I'm sure you can also do one from a top, just cut the upper part away and it's ready to use. 

Ei kommentteja: