2011-01-30

"Have a break...have a Kit Kat!"

Näinä aikoina on Kit Katien myynti huipussaan Japanissa. Tosin ei juurikaan taukojen vuoksi vaan siksi, että opiskelijoilla on edessään pääsykokeet. KitKat:n antamalla toivotat hyvää onnea kokelaalle tai, jos olet itse menossa koetta tekemään, voit ostaa sen myös itsellesi muistutukseksi, että olet tekemässä parhaasi siinä kokeessa.


Täältä
Ja tämä syystä, että "Kitto katsu" kuulostaa samalta kuin KitKat, tai on lyhennys siitä. Ja suora suomennos siitä on "Varmasti voitto".


Täällä onkin myös makuja jonkin verran useampi kuin mitä Suomessa on tullut törmättyä. En tosin näihin kaikkiin ole täälläkään törmännyt, huhupuheita vain siis. Mutta makuja kuulemma löytyy mm. mansikka juustokakku, kirsikka, mustikka, soijapapu, vihreä- ja punainen papu, wasabi, vihreä tee, chili, miso, omena, kurkku ja paljon muita. Eipä kai kenellekään muulle tule mieleenkään maustaa suklaata kurkulla tai pavuilla. Tosin voihan se olla hyvääkin. Ainakin tuo vihreä tee versio oli.


Toivottavasti nämä opiskelijat saavat kokeen jälkeen pidettyä kunnon tauon ja nautittua sen KitKatin hyvällä omalla tunnolla.

4 kommenttia:

Elisabeth kirjoitti...

Mielenkiintoista tietoa! Syön juuri wasabi KitKattia :D Mies palasi eilen Japanista ja wasabi KitKat on perinne. Niitä piti tuoda jopa pojan luokkakavereille, ovat siitä ihan innoissaan :D

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

Tsemppiä kokeeseen. En ole tiennytkään, että Kitkatia on noin montaa makua.

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

OI.. luin että olet itse menossa koetta tekemään;)
Sorry.
Täällä Norjassa samantapainen suklaa"patukka" on Kvikk Lunsj... ilman sitä ei voi lähteä Ute på tur eli ulkoilemaan:)

Uusi Aamu kirjoitti...

Elisabeth,
Pitää itsekin maistaa sitä wasabiversiota. Ilmeisesti on herkullista.

Kalamuija,
En ole mäkään tiennyt! Onneksi luit väärin, enkä ole itse menossa mihinkään pääsykokeeseen... :)