2011-01-19

Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan

Ja tänään se on jälleen todettu paikkansa pitäväksi.

Olen nyt ollut töissä nelisen kuukautta eräässä koulussa tai oikeastaan päiväkodissa. Tähän asti olen työskennellyt 20 tuntia viikossa. Olen ollut siihen täysin tyytyväinen, koska jo yhden jälkeen olen ollut vapaa liikkumaan omaan aikatauluuni. Tosin useimpina päivinä on matka suuntautunut kotiin eli toisinaan sitä on miettinyt, että voisihan sitä hieman pidempäänkin siellä töissä viihtyä.

Eilen sitten minulta kysyttiin, että haluaisinko työskennellä enemmän ja totta kai haluan! Etenkin kun selvisi, että viisumillani saa 28 tuntia viikossa tehdä töitä, ja kun kyse on 8 tunnin lisäämisestä kokonaisviikkotuntiin, ei se tunnu liian raskaalta ;) Ja tietäähän se lisää rahapussin täytettäkin, mikä taas helpottaa tiettyjen haaveiden toteuttamista :)

Eritoten ilahduttaa se, että muitakin vaihtoehtoja pomoilla olisi ollut valita näiden lisätuntien tekijöiksi. Tietenkin joillain on iltapäivätyö ja toiset tekevät jo muutenkin pidempää päivää tuossa koulussa, mutta kuitenkin. Ehkä syynä on se, miten ottaa muita ihmisiä huomioon ja miten ylipäätään työyhteisössä toimii. Välillä ei voi kuin ihmetellä miten pienistä asioista toiset marisevat. Toki sitä itsekin ihmettelee joitain asioita, mutta teen sen töissä itsekseni...kotona, turvassa, taas ihmettelen ääneen. Ja kun tarkoituksena on, että iltapäivisin ehtisin auttamaan hieman toimistotöissäkin. Vaikkakin päätarkoituksena on ilmeisesti jutella vanhempien kanssa ja vastata heidän kysymyksiinsä. Ja tähän hommaan kuulemma tarvitaan ystävällinen hymy ;)

Hymyntäyteistä päivän jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Onnittelut, kiva uutinen. Ja varsinkin tuo perustelu, että kaipasivat ystävällistä hymyä :)

Uusi Aamu kirjoitti...

Kiitos. Kyllähän siellä jaksaa hymyillä, ne lapset vaan on niin vekkuleita.