2011-01-31

Flunssalääke

Nyt kolmen päivän jälkeen olen valmis kokeilemaan "järeämpiä" konsteja.


Ja siihen tarvitaan inkivääriä, sitruunaa, kuumaa vettä ja hunajaa. Inkivääristä leikataan paloja. Ja haudutetaan kuumassa vedessä n.10 min. Itse tosin annoin olla lähemmäs puoli tuntia eikä siltikään maku ollut liian vahva...taitaa olla makuaisti kateissa.


Maustetaan sitruunalla ja hunajalla. Tosin tässäkin kohdassa poikkesin ohjeesta enkä lisännyt sitä lainkaan. Eikä se sitä mielestäni kaivannut, vaikka oikeana syynä olikin tiukka hunajapurkki, mitä en saanut auki. Nautitaan mieltä kohottavasta kupista.

Tällaista rohtoa join tällä kertaa, katsotaan auttaako. Ainakin se lämmitti, jos ei muuta. Ja kun lounaan kuittasin riisillä ja suklaalla, piti illaksi saada jotain terveellisempää. Ja niinpä mieltä ja kehoa lämmittämään kehkeytyi herkkuiltapala.


Itsetehdyt karjalanpiirakat munavoilla ja perusvihersalaatti. Namskis! Ja ainakin tämän päivän kuppi on mieltä kohottavan värinen; oranssi hattivattimuki :)

4 kommenttia:

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

Oi nyt alkoi tekemään mieli karjalanpiirakoita:)

Kirjailijatar kirjoitti...

Toivottavasti tuo rohto tepsi! Sairastaminen on ikävää. Minäkin söin tänään inkivääriä sushin kanssa, se taitaa myös ennaltaehkäistä flunssaa. Toivotaan ainakin.

Vihreatniityt kirjoitti...

Todella mielenkiinoinen blogi sinulla. Toivottavasti voit jo paremmin!

Uusi Aamu kirjoitti...

Kalamuija,
Ne maistuu kyllä aina! Täällä saa helpoiten (ja tietty parhaimman makusia) kun tekee itse. Vähän vaan vaatii pientä työtä..

Kirjailijatar,
Niin ainakin sanotaan, että inkivääri olisi hyvästä. Ainakin ääni on melkein tullut takaisin ainakin hetkittäin. Mietin juuri, että joko huomenna töihin...

Vihreätniity,
Kiitos! Koko ajan parempaan päin ollaan menossa, eiköhän se tästä.