2011-01-25

Hee..(sanotaan loppuakohden nousevasti, ihmetellessä jotain, yllättyessä)

Eilen kävellessäni vähän syrjäisemmällä kadulla näin tämän.

Vieressä on työmaa.
Onko nämä suojaamassa puita kävelijöiltä ja kevyempiä kulkuneuvoja käyttäviltä vai työmaalta, joka on aidalla varustettu? Vai suojaako tämä näitä ohikulkijoita ja puihin törmäileviä ihmisiä pahimmilta vammoilta?

3 kommenttia:

Elisabeth kirjoitti...

Heh :) Jos ne suojaa kaikkia? Mä naureskelin viime vuonna siellä päin käydessä, kun jalkakäytävälle vaihdettiin pari laattaa. Alue oli ympyröity varoitusmerkein (se oli tosi pieni pläntti), työmies hääräsi parin laatan kanssa ja lisäksi paikalla oli valvoja heilumassa stop etc merkkien kanssa tms :D

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

HeeEE... vaikea sanoa:) Ymmartaisin jos tuo olisi parkkihalli tai jotain, mutta tossa kadulla??
Vai mansikoita. Voi kun saiskin. Taalta ei meinaa saada edes kasviksia tahan aikaan vuodesta.
ps. yhdyn Almaan. Olet sissi! Tama norjanopiskelukin tuntuu jo vaikeelta niin toi sun homma... huh.

Uusi Aamu kirjoitti...

Elisabeth,
Tiedän todellakin mistä puhut! :) Mua aina alkaa hymyilyttää kun ne miehet siinä niin tärkeenä näyttää tietä ja pyytelee anteeksi. Toisaalta jos seuraa hetken pidempään tätä liikennettä niin en yhtään ihmettele, että niin monta ihmistä siihen tarvitaan, että saadaan jonkun nenä kiinni kirjassa/kännykässä/pelikonsolissa kulkevan huomio kiinnittymään siihen kuoppaan siihen maassa tai johonkin muuhun "vaaraan".

Kalamuija,
Joo, ja tuo oli ihan siis kävelykadulla, koska sen työmaanvuoksi ei autot sinne päässeet lainkaan.
Mansikat maistuu kyllä herkulliselta, mutta kyllä ne on herkullisempia silloin kesäaikaan, että älä huoli ;) Ja kiitos, toisaalta mulla ei ole lapsia eikä töitä (siis ollut silloin) eli oli mahdollisuus laittaa kaikki energia opiskeluun.