2012-02-06

Soveltaen

Kutsuimme ystäviä brunssille lauantaiksi, joka muuttuikin sitten lounaaksi, mutta hällä väliä. Vatsat olivat täynnä iltaan asti joka tapauksessa. Tarjolla oli hampurilaisia, itsetehtyinä sämpylöistä ja pihveistä lähtien. Nämä olivatkin sen verran tuttu juttu, että toteutuskin oli helppo nakki.


Päänvaivaa sen sijaan tuotti muffinssit, joita olin päättänyt tehdä. Tiedättehän, Voisilmäpeliä-blogissa on jos jonkinmoista muffinsin ohjetta, enkä ole lähimainkaan kokeillut niitä vielä kaikkia, vaikka yritys on ollut kova. Piti olla niin selvät sävelet. Tällä kertaa olin ajatellut tehdä viikon "kirpeiden pakkasaamujen" mukaisesti sitruuna-unikonsiemen-muffinseja. Niinpä siis astelin perjantai-iltana kauppaan aineksia ostamaan. Olin mielestäni ajoissa, koska kokkaukset suorittaisin lauantaiaamuna. Ja arvatkaa, olin vain kuukauden myöhässä. Unikonsiemeniä ei siis saa kuin vain uuden vuoden aikoihin!? Eikö ne olekaan aina ostettavissa? Tällä kertaa siis sovellettin ja tehtiin sitruuna-unikonsiemen-muffinseja  ilman unikonsiemeniä. 

Ja kun viime viikolla aamulla näytti ikkuna tältä verhot avatessa niin ensi yöksi on luvattu yhtä paljon plus asteita kuin viime viikolla oli koko päivän korkein lämpötila. Eli kevät sieltä keikkuen tulevi :)


Hyvää viikon aloittavaa päivää kaikille!

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Mitä niillä unikonsiemenillä vuodenvaihteessa tehdään? Jotain perinnejuhlaherkkua? Vai mistä tällainen rajoitus saatavuudessa?

Heli kirjoitti...

Sinulle on haaste blogissani!

Marleena kirjoitti...

Tuli kai niistä silti hyviä muffinsseja?

Uusi Aamu kirjoitti...

Heli,
Myönnettävä on, että hämmennyin kaupassa sen verran, että unohdin kysyä.
Kiitos haasteesta. Kestää varmaan tovi, että löydän viisi...

Marleena,
Tuli oikein herkullisia :)