2012-02-29

Monen vuoden jälkeen

Monen vuoden jälkeen vietetään täällä Japanissakin kylmintä vuotta. Onhan täällä tänä vuonna melkoisen vilpsakkaa ollut ja monena yönä on ollut pakkasella ja useampana päivänä, ainakin ennusteen mukaan, ollaan oltu siinä +5 asteen tietämillä. Mutta sehän on tietänyt sitä, että luntaki on riittänyt. Aamulla, kun astui ovesta ulos, ei kovin pitkälle nähnyt. Ja se mitä näki oli peittynyt kauniiseen lumipeitteeseen.



Ja mikä onni olikaan, kun koko päivän lunta tuprusi lisää. Se siis tarkoitti, että lunta riitti iltaan asti ja niinpä paikoitellen oli jopa viisi senttiä lunta. Melkein olisi tehnyt mieli huutaa hiphiphurraa tälle lumelle. Tänä vuonnahan en pystynyt itse menemään sinne missä lunta olisi riittänyt ja riittää, onneksi lumi siis tuli luokseni.



 Ja tämän ilon ja onnen kunniaksi väsäsin ensin tähän meidän kerrokseen pienen lumilyhdyn ja siitä se ajatus sitten lähti....


Ja kohta sellainen oli katutasossakin luomassa oikeaa talvitunnelmaa kaikille talomme asukkaille sekä ohikulkijoille. Tämän kuvan myötä toivottelen sitä onnen tunnetta ja jokaiselle siihen omaan hetkeen juuri oikeaa tunnelmaa :) Nauttikaahan elämästä ja olemisesta!



2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Näyttää kyllä tosi suloiselta, erityisesti tuo minilumiukko!

Täällä alkaa olla päivälämpötilat auringon kera jo siinäpisteessä, että räystäät alkavat tippua, kevät -ihanaa!

Uusi Aamu kirjoitti...

Sara,
Kevät kyllä tekee tuloaan tännekin. Seuraavana päivänä oli noista vain märkä lätäkkö jäljellä :)