2012-02-16

Mysli vs. mysli

Mysleissä on eroja. Varsinkin jos vertaa omatekemään kaupan mysliin. En sitä ennen niin paljon edes ajatellut, että eroa tosiaan löytyy niin paljon, mutta...


Onhan niissä nyt selvä ero.


Yleensä meillä se, joka haluaa kokeilla itse tehtyä kaupasta ostetun sijasta, olen minä...no, en tosin tietenkään aina...varsinkaan jos kyse on tekniikasta, mutta se onkin jo toinen tarina. Mutta palataan asiaan eli mysliin. Kun päätin, että haluan kokeilla mitä siitä tulee, koska pakkohan siitä on jotain tulla kun katsoo mitä kaupan mysliin kuuluu, tunsin läsnäolevassa ihmisessä pientä ihmetystä "Jaa että itse kun sen saa tuosta kaupasta"... Mielestäni sen tekemisen kuitenkin pitäisi olla helppoa kuin heinän teko. Ja kerrankin sanonta piti paikkansa. Sitähän se tosiaan oli. 


Ja kyllä, se läsnäoleva ihminenkin totesi eilen illalla, kun olin kaupasta ostanut päänsärkyisenä myslittömänä ihmisenä mysliä, että kyllä se itsetehty vaan näytti niin paljon paremmalta. Voi miten hyvältä tuntuikaan ja samalta pahalta, koska olin jättänyt myslin ainekset kauppaan ja ostanut sen valmiin..No heti taas kun tämä pakkaus on tyhjä. Laitoin sen kuitenkin tuollaiseen purkkiin, josko se siitä edes maistuisi paremmalta...


Ainut ongelma tässä tekemisessä on se, että ne pähkinät, ne maksavat maltaita. Tai siltä musta ainakin tuntuu. Eli nyt joku jos tietää edukkaan nettikaupan, josta niitä saa tilattua myös tänne saarivaltiolle, vaihtoehtoisesti jos joku tietää mistä niitä saa täältä ostettua edukkaasti niin kertokaa ja auttaakaa tietämätöntä myslin syöjää :)


Ja jos jo pelkästään myslissä on näin valtava ero itsetehdyn ja kaupasta ostetun välillä niin mitä onkaan niissä tuotteissa, joiden kaikkia ainesosia ei paljaalla silmällä näe... Ja taas mietitään, miten elämästä tulisi parempaa puhtaamman ruoan avulla :)

Nautinnollista torstai päivää!!2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvännäköistä mysliä!

Uenon Ohtsuyasta saa edullisesti niin pähkinät, kuivahedelmät, pavut kuin mausteetkin. Kotiinkuljetus vain 500 jeniä. Just tilasin kilon pusseissa vaikka mitä :-)

http://www.ohtsuya.com

T. Riikka

Uusi Aamu kirjoitti...

Riikka,
Kiitos vinkistä. Pitääkin laittaa tilausta menemään :)