2012-02-22

Sohvalla löhöten

Viime aikojen olotilan mukaan parasta olisi ollut kun vaan olisi jäänyt aamuisin makaamaan sohvalle...eikun siis vielä parempi olisi, kun olisi jäänyt makaamaan lämpimän peiton alle ja kerännyt voimia. Levännyt ja antanut aikaa itselle ja omalle keholleen toipua siitä, mistä se nyt on ottanut nokkiinsa. Mutta, koska näin ei ole kuitenkaan tapahtunut on pitänyt lohduttaa itseään muilla keinoin. Esimerkiksi käymällä työpäivän jälkeen niissä lempikahviloissa ja vielä raahaamalla sinne kavereitakin seuraksi.


Eräs lempikahvilani on Sangenjayassa sijaitseva Rain on the roof. Siellä on sohvat, joilla voi rennosti löhöillä ja jutustella kaverin kanssa samalla kun siemailee kahvia. Lisäksi siellä on ryhdikkäämpään menoon, esimerkiksi opiskeluun, kunnon ruokapöydät. Eli jokaisen makuun jotakin löytyy, ruoka on herkullista ja tunnelmakin on omaan makuuni sopivaa. Eli suosittelen kaikille.


Tässä kahvilassa ei ole mitään muuta vikaa kuin, että aina tuntuu, ettei aikaa ole riittävästi. 

Kun siis suuntaat nenäsi Tokioon ja jos löydät itsesi asemalta nimeltä Sangenjaya niin koitapa löytää tämä kahvila eräältä pikkukadulta. Lisää tietoa täältä.


Ei kommentteja: