2011-04-28

Kun ulkona näyttää mittari +25 astetta ja porottaa täysi aurinko, ei juurikaan malta istua sisällä. Tekisi mieli ottaa kone kainaloon ja lähteä puistoon, mutta kokemuksesta tiedän, että ei se aurinko ainakaan helpota tätä ruudun tuijotusta :)Mutta tänään alkoi viikon loma! Kun ei ollut pääsiäispyhiä viime viikonloppuna niin edessä on paikkaava 10 päivän loma, joka täällä päin tunnetaan Kultaisena viikkona eli Golden week. Mitään matkasuunnitelmia ei ole, koska aiempina vuosina on Tokio sopivasti tyhjentynyt näiden päivien ajaksi. Ja se tyhjentyminen tarkoittaa sitä, että matkatoimistojen hinnat ovat pilvissä!

Golden week alkaa huomenna vuodesta 2007 asti vietetyllä keisari Hirohiton kiistanalaisella syntymäpäivällä ja sattuu siihen samaan päivään myös jotkut kuninkaalliset häät,  joiden ansioista huominen on vapaa myös jossain päin Eurooppaa myöskin ;) Mielenkiinnolla odotan miten stressi on vaikuttanut morsiameen ja miten sen vaikutuksesta puku istuu.

Nyt pullataikina nousemaan, ulos ja "lenkille"...

2 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Minäkin luulen, että pakko katsoa televiosta nuo häät vaikken kuninkaallisista niin innostunut olekaan muuten. Onhan se tapahtuma sekin.

Hyvää lomaa!

Uusi Aamu kirjoitti...

Vilma,
Itse aloin vasta pääsemään tunnelmaan kun kuuntelin työkavereiden juttuja ja siitä se sitten lähti se tunne, että ainakin vähän pitää nähdä. Ja näinhän minä, ihan riittävästi.
Ja kiitos, ainakin alkuun on vaikuttanut hyvältä :) Sitä se tulee varmasti olemaan loppuun asti :)