2011-04-14

Kioton temppeleitä osa 2

Yhtenä päivänä pysyimme yhä Kioton kaupungin itäpuolella, mutta tänä aamuna suuntasimmekin enemmän pohjoiseen. Aloitimme päivämme Ginkaku-jilla eli "Temple of the Silver Paviolion". Tämäkin paikka oli kyllä ehdottomasti vierailun arvoinen. Päivän myötä vierailimme myös Eikando Zenrin-jilla sekä Heijan Jingussa sekä sen kauniissa puutarhassa.3 kommenttia:

Vilijonkka kirjoitti...

On tämä varsinainen matkakuumeenherättelyblogi! Tahtooo...

Kiotosta minulla on ollut tietty mielikuva 11-vuotiaasta, jolloin sain käsiini Kiotoa mainostavan matkaesitteen. Säilytin sitä aarrelaatikossa. Ja erityisesti ensimmäinen kuva vastaa kovastikin sitä mielikuvaa. Kiitos näistä kuvista!

Uusi Aamu kirjoitti...

Vilijonkka,
Voin sanoa, että nyt on paras hetki ehkä koskaan tulla. Ei ole juurikaan muita turisteja ;) Harmi että kirsikan kukat jo ehti mennä. Seuraava hieno aika on loppuvuodesta kun on ruska. Tuskin silloinkaan vielä niitä turisteja ihan ryysikseksi asti on ;) Tosin onhan tämä hieno maa ilman noita tiettyjä sesonkejakin. Kesällä vaan on turhan kosteaa.

Vilijonkka kirjoitti...

Ainoa asia joka minua oikeastaan pidättelee on lentolippujen hinnat. Maksavat Pekingistä sinne lähes saman kuin lennot Suomeen! Ja meitä kun on viisi henkeä... Mutta toivossa on hyvä elää.