2013-10-31

IGTravelThursday: Oxfordin kahvilat

Matkalla on parasta kun voi rauhassa istua alas, nauttia kuppi lämmittävää kuumaa tai lasillinen virkistävää kylmää ja katsella elämää ympärillä. Kahviloita on nykyään useimmissa kaupungeissa vaikka muille jakaa, mutta tässä muutama vinkki Oxfordiin.

Cafe Loco
Ainakin heidän kaakonsa on lämmittävää ja virkistävää.

Orgaaninen Vaults&Garden Cafe
Saattaa olla tunkua ja jonoa. Jonotus kuitenkin kannattaa ja ainakin meidän tapauksessa eteni sutjakkaasti. Aika kaikuva tila kun ihmisiä on paljon, mutta omalla tavallaan tunnelma on ihana!


Tämän paikan kahvin sanotaan olevan Oxfordin parasta! 
Valitettavasti paikka oli piipahtaessamme täysi, emmekä päässeet tätä väittämää todistamaan oikeaksi. Ensi kerralla sitten.


Instagram Travel Thursday on lähtenyt skimbacon perustajan Katja Presnalin ja hänen tiiminsä ajatuksesta jakaa kokemuksia ja ideoita mm.matkustuksen tiimoilta instagramin avulla.


Suomeksi tätä virallisesti järjestävät  Destination unknownKaukokaipuu ja Running with wild horses. Osaa voi ottaa kuka tahansa. Ohjeet löydät täältä.

3 kommenttia:

Nella / Kaukokaipuu kirjoitti...

Kiitos kivoista kahvilavinkeistä, ja huippua että osallistuit meidän tempaukseen!

Sofia kirjoitti...

Eikä, Loco on mun lempikahvila Oxfordissa! Parasta :) Ihana postaus.

Satu VW kirjoitti...

Mahtavan näköisiä kuppiloita, tällä hetkellä arjen luksusta on jos pääsen hetkeksi istumaan ison teekupin ääreen kahvilaan kirjan kanssa, eli ilman muksuja :) Varsinkin tuo Bike Cafe näytti mielenkiintoiselta, toivottavasti pääsette toisella kertaa sitä kokeilemaan!