2013-07-13

Maatilalla

Aiemmin hehkutin siitä kuinka ihanaa on, että kaupungista löytyy tori. Ja onhan se ihanaa, mutta ihanaa on myös se, että aina ei tarvitse lähteä kaupunkiin vaan ihan päinvastaisesta suunnasta, keskeltä peltoja ja metsiä löytyy jotain ehkä vielä parempaa. Maatila.


Tältä maatilalta saa tuoretta lihaa, tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, juustoja sekä kananmunia... Sattuipa kerran vielä niin, että ne munat tulivat suoraan kanalasta eli olivat varmasti tuoreita.


Sen lisäksi paikasta löytyy kahvila, josta saa myös vähän tukevampaa ruokaa jos suuri nälkä on päässyt yllättämään. Siis jos tarkemmin mietin niin tästä paikasta pystyisin helposti ostamaan kaiken mitä päivittäin syön. 


Ja mielelläni siellä vierailenkin säännöllisesti jotain vähän hakemassa. Mielestäni on mahtavaa tukea pientä perheyritystä ja onhan se tunnelma ihan eri tuolla kuin keskellä kaupunkia kovassa vilinässä. Tuolla vain meinaa unohtaa, että pitää katsoa ympärilleen, koska yleensä siellä on muitakin ihmisiä.


Mieluiten tietenkin hakisin kananmunani omalla pihallani eläviltä kanoilta, kun aiempi pomoni, mutta kyllä tämä toisaalta riittää ihan hyvin omiin tarpeisiin.


Kuin myös.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja: