2011-09-22

PurikuraEli valokuvauskoppi. Ei kuitenkaan sellainen tylsä passikuva-valokuvakoppi, vaan paljon hauskempi. Niistä saa kavereiden kanssa hauskoja muistoja tarrakuville. Jos oikein näppärä on, saattaa niitä kuvia saada tilattua puhelimen sähköpostiin. Paikkana nämä purikura-liikkeet olivat hupaisia, koska siellä oli tietenkin oma kulmaus meikkaukselle, kampausten laitolle, vaatteitten vaihdolle ja sai sieltä jotain korujakin ostaa. Vaikka tänne ei miehet omalla laumalla päässeetkään niin ei tämä pelkästään tyttöjen juttu ole, vaan kaveriporukat, joissa on myös tyttöjä tai pariskunnat saattavat käydä myös näitä kuvia nappaamasta.

Nämä tarrakuvat ovat koulun tarrakuvia paljon hauskempia, koska näihin saa itse valittua taustan sekä sen, että tuleeko kokovartalokuva vai vain kasvot. Sen lisäksi niitä pystyy koristelemaan jälkikäteen. Saa laittaa partaa, viiksiä, hattuja ripsienpidennyksiä, poskipunaa, erilaisia tekstejä...siis vaikka mitä!

Ja aikaakin näissä saa ihan kivasti kulutettua ja kuvien lisäksi myös kuvien ottamisesta ja poseerauksesta saa hauskoja muistoja.Ei kommentteja: