2013-04-30

Kukas se siellä?

Vaikka tätä blogia kirjoitan oppiakseni kirjoittamaan ja ilmaisemaan ajatuksiani sekä aktivoituakseni ottamaan enemmän kuvia ja siten kehittyäkseni siinäkin...toisin sanoen siis toivoisin saavani keskittymiskykyni aavistuksen paremmaksi. Välillä tulee totaalinen aivojumi. Mistä sitä silloin sitten alkaisi kirjoittamaan? Kyllähän sitä elämässä tapahtuu ja oivalluksia tulee, mutta arki on täällä aika samanmoista kuin missä tahansa päin maailmaa. Onhan siinä pieniä eroja, kuten esimerkiksi, että tilaa on enemmän täällä kuin Tokiossa, mutta toisaalta asun myös aika kaukana Lontoon keskustasta.  


Sitten toisinaan eksyy katsomaan blogin tilastoja, ja ilahtuu, että päivittäin joku käy täällä kääntymässä, alkaa pohdituttamaan, että ketäs kaikkia täällä käykään. Tai, että kannattaako näiden ajatusten kirjoittaminen, että mitä ihmiset tästä saavat? Minkälaisia juttuja te haluaisitte lukea?


Kuvissa näkyy taas pieni pala Japania kodissamme. Pikkuruinen nallekarhu lähti matkaan Nikko-vuorella vieraillessamme. Ja se sopiikin tähän kohtaan oikein vain vallan mainiosti kokonsa puolesta. Ja sitten vain yksi parhaista teelaaduista, jotta nallekarhu pääsee annostelemaan. Tokihan täällä on teetä jos jonkinmoista, mutta tällä hetkellä kannussa hautuu tätä.

Ja teetä nauttien jään odottelemaan, että mikäköhän tässä blogissa saa tulemaan uudelleen ja mitäköhän lukijat toivoisivat uutta/lisää?

Hauskan leppoisaa vappuviikkoa kaikille! 

5 kommenttia:

Ladetsu kirjoitti...

Aloin lukemaan blogiasi Japani-juttujen takia. Vaikka muutitkin pois Japanista, niin jään edelleen lukemaan. Tykkään siitä mitä kirjoitat ja miten kirjoitat.

Minulla ei oikeastaan ole mitään toiveita. Pidän blogistasi tällaisenaan. :)

Sanna kirjoitti...

Minä löysin tänne kun sinä aloit ensin kommentoida mulle :)

Tykkään lukea perusenkkujuttuja, eli just näin.

Riikka kirjoitti...

Seuraan edelleen blogiasi täältä Tokiosta. Ulkosuomalaisena on kiinnostavaa lukea sun pohdintoja kulttuurien välisistä eroista ja omasta vierauden tai kotoisuuden tunteesta eri ympäristöissä. Ihmisenä kiinnostaa se, miten myönteisellä näkökulmalla voi muokata omasta elämästään vaikka mitä. Ja joogaajana kiinnostaa lukea joogasta!

Vilijonkka kirjoitti...

Kulttuurien erilaisuus kiehtoo aina! Ja nyt nämä Englanti-postaukset herättävät opiskeluaikamuistoja (1996-97) ihanasti henkiin.

Kovin harvoin näytän nykyään ennättävän mihinkään blogiin, saati kommentoimaan, mutta kuulut kyllä ns. vakiokierrokseeni.

Anonyymi kirjoitti...

Vietin tämän iltapäivän juttujasi lueskellen ja jokaisen jutun jälkeen tulin entistä iloisemmaksi, että kävit kommentoimassa blogiani. Tekstejäsi lukiessa tulee himo lukea lisää, ajatukset ovat kuin omiani -välillä hukassa tässä elämässä etsien sitä omaa paikkaansa. Jään ehdottomasti seuraamaan blogiasi jatkossakin, jatka samaan malliin, minä ainakin olin aivan haltioissani. :)

Iloisia ja aurinkoisia kesäpäiviä Englantiin!

-Maiju