2013-04-13

Auringon lämpö

Tänä aamuna heräsimme auringon paisteeseen, kyllä sellainenkin ihme tapahtuu toisinaan tällä saarella. Siitä intoutuneena, kahvikupillisen nauttineena laitoin tossut jalkaan ja lähdin lenkille. Ja kyllä nautin. Linnut lauloivat, puissa oli silmuja, pihoilla kukat kukkivat, tuntui ihan keväälle. Varsinkin eilisen synkän sadepäivän jälkeen oli tämä tällainen onni aivan mahtava yllätys. Tulisipa se kevät sieltä sitten jo ihan kunnolla :)

Lenkin jälkeen hoidin venyttelyt joogan avulla, laitoin lisää aamupalaa nassuun, vedin kumpparit jalkaan ja lähdin paistattelemaan päivää keskelle pihaa. Linnut lauloivat yhä. Olin ulkona ensi kertaa ilman takkia ja minulla oli lämmin. Ihanaa. Aika uuden alulle.


Siinä auringon lämmössä laitoin multaa purkkiin ja siemeniä, kastelin ja hyräilin.


Nyt siellä on kasvamassa kaikenlaista. Kerron myöhemmin miten onnistuin, mutta olisiko antaa vinkkejä tällaiselle ei niin kauheasti viherpeukaloa omaavalle? Yritystä löytyy kyllä, eikä siemenetkään vielä ole kaikki käytetty eli voin yrittää vielä uudelleenkin ;)


Iltapäivä onkin kulunut sisätiloissa. Aurinko taisi saada tarpeekseen ja lähti paistamaan muille maille. Tai tuuli sen taisi puhaltaa tieltä pois. Nähtäväksi jää tietääkö säätiedottaja mitään, huomenna kun pitäisi olla kaunis +18 asteen ulkoilupäivä :)Ei kommentteja: