2013-02-14

Ystävä

Olet minulle tärkeä.Japanissa on tapana, että ystävänpäivänä naiset antavat miehille suklaata ja saavat sitten White Day:nä saa triplamäärän suklaata takaisin. Itse poikkesin siis eilen töistä palatessani suklaapuotiin. Katsotaan miten käy sitten kuukauden kuluttua.

Ystävänpäivä näkyi myös töissä eilen. Miehet tulivat ja ostivat juustoja ja kaikenlaisia herkkuja ja kyselivät reseptejä, oli joillain ihan jo ruusupuskakin mukanaan. Voi niitä onnekkaita tyttöjä :) Onnekseni tänään on vapaapäivä, kuulemma tänään kaikki lähtee paniikkiostoksille ja mikä sen parempi kohde sille kuin kauppa täynnä erilaisia herkkuja.

Hyvää ja herkullista ystävänpäivää kaikille!


2 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Onpa jännä tapa! Täällä ystävänpäivä ei näkynyt juuri ollenkaan, ei ainakaan töissä siis. Ei yhtään suklaata tai ruusupuskaa.

Uusi Aamu kirjoitti...

Kirjailijatar,
Japanissa niillä on kaikenlaisia erikoisuuksia. Ja kaupat tekevät aika hyvää mainontaa kaikilla mahdollisilla päivillä. Ja täälläkin se ilmeisesti on aika iso juttu, varsinkin tuolla juustokaupalla missä olen töissä se näkyi. Itse en huomannut mitenkään erikoisesti kyseistä päivää, ei näkynyt ruusupuskia ja suklaatkin oli itse ostettuja...herkullisia tosin olivat silti :)