2013-01-01

Muutoksen vuosi 2012

Vuonna 2012 tein töitä, söin herkkuja, tapasin mahtavia uusia ihmisia ja ystävystyinkin muutamien kanssa sydänystäviksi asti, opin paljon uusia asioita aivan hurjan erilaisilta aloilta ja uskomattoman erilaisista asioista, nousin lentokoneeseen viidesti, pelkäsin tulevaa, menetin uskon omiin kykyihin, luotin itseeni ja ylitin itseni, itkin vuolaasti kyyneleitä tietäen kuitenkin, että muutos on hyvästä. 

Vuonna 2012 tapahtui paljon muutakin, joihin varmasti tulen täälläkin vielä palaamaan, mutta vuoden 2013 aloitan uudessa kotimaassa saman tutun ihmisen rinnalla. 

Naritan lentokenttä Tokiossa
Kävimme joulukuun puolen välin paikkeilla katsomassa löytyisikö uutta kotia. Olin epätoivoinen kun aamulla herättyäni katsoin säätiedotusta, joka lupasi jäistä sumua ja sadetta, sadetta, sadetta... Voi miksi, pitää jättää kaunis nousevan auringon maa taakse ja siirtyä tänne ikuisen sateen maahan, miksi? Ja niin sitä kuitenkin sitten koti löytyi ja asia oli hyväksyttävä todeksi. 


Kävimme kuitenkin vielä piipahtamassa Tokiossa asunnonreissun jälkeen ja totesimme, että uusi matkalaukku olisi tarpeen. Ja senkin ne sieltä kaupasta toimitti ihan kotiin asti, kauniisti pakattuna. Nyt on jo kassi siis kertaalleen jo pakattu ja purettukin. Enää ei sydänkään niin kovin koko ajan purista ja kyllähän niitä kauniita asioita on maailma pullollaan. 


Englannin pimeät kujat tulevat tulevaisuudessa tutuksi, toivottavasti myös kauniit nummet ja rannat. Niin ja kai se täälläkin aurinko joskus paistaa? Ainakin täällä on iso keittiö, kunnon uuni ja tiskikone. 
Tulevaisuudessa siis juttuja täältä ja muualta ja kaiken keskellä muisteluita Japanista, jonne hukkasin paloja sydämestäni puuterilumeen hukuttamalla, onseniin sulattamalla, kirsikankukkien mukana puhalsin niitä tuuliin. 

Kiitos kaikille vuodesta 2012 ja hurjasti onnen täyteisiä hetkiä vuoteen 2013.

6 kommenttia:

anumorchy kirjoitti...

Onnea uudelle vuodelle ja uudelle kotimaalle! Jaan odottamaan kuulumisia ja tuntemuksia Englannista!

Suveliina kirjoitti...

Onnea uuteen vuoteen uudessa kotimaassa! Kaikkea hyvää Sinulle!!!

Karoliina kirjoitti...

Mukavia hetkiä ja muistoja alkaneelle vuodelle!

Anonyymi kirjoitti...

Englantiin...
kirjoitit tosi hienosti tuntemuksiasi tuossa Sanat hukassa -postauksessa.
Huomasin etten ole tajunnut käydä täällä vähään aikaan ja luin taaksepäin.

Kaikkea hyvää tälle vuodelle.

Sara kirjoitti...

Olenkin miettinyt, että mihin olet suuntaamassa, mutta siis tänne Eurooppaan! Oikein hyvää Uutta Vuotta Sinulle! Mukava on lukea kuulumisiasi myös Englannista.

Uusi Aamu kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista. Ja hirmuisesti onnea teidänkin alkaneeseen vuoteen! Kyllä tästäkin vuodesta hyvä tulee.