2012-07-02

Massatapahtuma

Nyt kun on taas saatettu päätökseen puolen vuoden aherrus ja todettu, että aherretaan vielä nyt ainakin puoli vuotta, on aika hetki hengähtää ja palata ajassa taakse päin. Eli vappuaattoon, täällä se vietettiin kyllä munkkeja ja simaa nauttien, mutta käytiin välillä piipahtamassa muuallakin. 

Dream Theater piipahti täälläkin vetämässä keikan Yokohama areenalla. Menimme paikalle hyvissä ajoin, mutta tietenkin joku oli jo ehtinyt ennen meitä...


Tässä maassa tosin jonottaminenkaan ei ole ongelma, koska täällä, jonottajien luvatussa maassa, ihmiset tietävät kuinka jonottaa kaikille mieluisalla tavalla. Ja tietenkin ensin vedetään suora raja siihen nurmikon reunaan. Ja mieluiten parijonoon, kiitos.


Eikä täällä myöskään tarvita ylimääräisiä "liikenteen ohjaajia", koska kukin tietää, ettei sieltä yhtäkkiä hypätä ja ohiteta niitä kaikki muita kunnollisia jonottajia...


Kaikki pääsivät sulassa sovussa sisälle halliin asti, ilman ainuttakaan kyynärpään tönäisyä.


Ja vaikken olisi ehkä itsekseni ikinä osannut kyseistä yhtyettä lähteä kuuntelemaan niin ei kyllä harmita, että lähdin. Olihan se hienoa. Erityisesti jäi mieleen rumpalin "pikku" soolo.


Maailman nopeimpia käsiä pääsee kuuntelemaan myös youtubessa mm. täällä. On se vaan hienoa kun sen osaa.

Ei kommentteja: