2011-05-21

Terkut Hello Kittyltä!

Hello Kitty on täällä pikkutyttöjen ja isompienkin tyttöjen lempihahmo. Ja kyseisen hahmon tuotteita on myynnissä lehtiöistä, eväsrasioihin sekä vaatteisiin. Ja jälleen tuli todettua, että mitä täältä ei löydy sitä ei tarvitse. Nimittäin täällä on ei vain yksi vaan useampi Hello Kitty-kauppa.

Kävin niistä yhdessä, joka sijaitsee Shinjukussa. Vastaan otti maailman isoin Hello Kitty-hahmo.


Kauppa on varmasti jokaisen pienemmän tytön vaaleanpunainen päiväuni, ainakin siltä se vaikutti. Tosin asiakaskunta oli paljon vanhempaa kuin mitä kuvittelin ja ostoskoreihin sujahtikin kännykkäkoruja tai -kuoria, pyyhkeitä jne. Eikä liike ole vain ja ainoastaan pikkutyttöjen haaveissa vaan todistetusti samalla tavoin vanhemmat vaaleanpunaiseen minihameeseen pukeutuneet, hiukset saparoille vääntäneet karskimmat miehetkin voivat tulla laukkuja ihailemaan pitkien (teko)ripsien vaan räpsyessä.

Itselläni oli tavoitteena lahja suomalaiselle pikkutytölle ja tavoite saavutettiin. Kaikesta siitä tavaramäärästä pyörällä en saanut kuitenkaan ostettua lahjapaperia, siispä vanha kiertoon ja sanomalehti kääreeksi...sopii sekin päivän väreihin.


Lämmintä ja aurinkoista viikonlopun jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

Vihreatniityt kirjoitti...

Todellakin pikku-tyttöjen paratiisi!

Uusi Aamu kirjoitti...

Vihreatniityt,
Unohdin mainita, että siis noita liikkeitä on useampia täällä. Ja ainakin yksi ilmeisesti on suunnattu aikuisille faneille.