2011-12-23

Joulun alla

Joulun alla, itseasiassa jo varsin hyvissä ajoin marraskuussa, alkaa katukuvassa näkymään erilaiset pukkihahmot ja vilkkuvalot. Myös kaupungin puolesta koristellaan katujen varsia mitä komeimmin valoin.

Tänä vuonna kävimme katsomassa Roppongilla olevan Mori towerin puistossa olevia valoja. Ja tuli huomattua, että valoja käy varsin suuri joukko ihailemassa.Sydän sai erityistä huomiota ja sitä kävikin moni kuvaamassa.
Tokyo toweria valojen keskellä löytyy netistä varmaan useampikin kuva ja varmasti upeampiakin. Tätä varten olivat ihmiset ottaneet jalustat kameran alle ja odottivat oikeaa hetkeä ottaa kuvaa. Näkymä myös työllisti poliiseja jonkin verran, koska tietenkin parhaimman kuvan sai keskeltä katua.


Lisäksi kävimme katsastamassa Omotesandon valot, jotka luonnollisella värillään ainakin olivat meidän makuumme sopivammat.
Valot olivat upeat ja niitä oli riittävästi. Ja toihan ne hieman joulutunnelmaa, vaikken siltä ajatukselta onnistunut välttymään, että miten upeat ne olisivatkaan lumen peittäessä puiden oksia. Hauska oli kuitenkin nähdä, miten ihmiset innostuvat ja näin siis kaupungin panostus ei ole ollut turha.

Valojen katselun jälkeen olikin hyvä siirtyä sohvalle lämmintä glögiä maistelemaan.

Ei kommentteja: